Nu vă mai speriați de ciuma roșie?

Că am câștigat un proces împotriva PSD-ului nu e un lucru chiar așa de neobișnuit. Ciudat e, cel puțin pentru noi, că s-a întâmplat exact în cazul în care nu ne așteptam. Am scris mai demult Cum apără judecătorii ciuma roșie.

Pe scurt, judecătorii au mers până acolo încât au reinventat legea doar ca să facă scăpat PSD-ul. Un caz atât de simplu și de clar că nu ai cum să nu vezi părtinirea. N-ai cum. Dar ne-am încăpățânat și noi și i-am mai dat odată în judecată.  Și de data asta, cumva, nu știu cum, am câștigat noi. Zice așa:

Dosar 15744/3/2020
informații despre dosarul nr. 15744/3/2020

Le cerusem câteva chestii legat de sursele lor de finanțare. Bugetul pe anul 2016 de exemplu. Informații care ar trebui să fie publice „by default”. Informații din care să vedem și noi de unde au banii, pe ce i-au cheltuit. Chestii din astea. Nu ne-au dat nimic. Iar acum, repet, foarte ciudat, Curtea de Apel București a decis că e timpul să-i oblige să ne furnizeze informațiile respective. Păi de ce nu au făcut-o de prima dată? Oare nu-i mai sperie ciuma roșie?

Și cum instanța a stabilit că au 30 de zile de la data pronunțării, adică de miercuri, le-am trimis un email prin care i-am rugat să execute de bună voie hotărârea judecătorească. Când le-am dat mail-ul am bifat „Confirmare de primire” și „Notificare asupra stadiului livrării”. Mi se pare foarte mișto mesajul pe care l-a generat Thunderbird:

Notă: Această confirmare doar vă informează că mesajul a fost afişat pe calculatorul destinatarului. Nu există nici o garanţie că destinatarul a citit sau a inţeles conţinutul mesajului.

Eu zic că au înțeles chiar dacă nu au mai trimis confirmarea de primire așa cum i-am rugat. După 30 de zile îmi fac treabă pe la Tribunal.

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.