Primele 3 capitole din Oraşul liber

Mulţi români consideră că 30 de ron este o sumă mare pentru o carte. Mai ales dacă este scrisă de un autor necunoscut. Şi e chiar debutul acestuia. Dar suma nu a fost aleasă întîmplător. Cartea a fost editată în regie proprie (adică eu am suportat integral toate costurile). Avînd în vedere comisionale uriaşe ale librăriilor online aveam două variante: fie să o pun în vînzare la un preţ mai mic exclusiv pe site-ul editurii fie să cer mai mult permiţîndu-mi în acest fel listarea pe cele mai cunoscute site-uri de specialitate. Mai ales că acolo se fac discount-uri serioase. 

Am încercat să fac o descriere cît mai succintă dar cît mai cuprinzătoare a cărţii pe coperta IV. Astfel încît cititorul să ştie la ce să se aştepte. Nu ştiu dacă am reuşit, de aceea m-am hotărît să public aici primele 3 capitole. Sper în acest fel să vă trezesc interesul şi pentru următoarele.

Capitolul1-3_site

 

Cineva îmi spunea că afirmaţia „Statul supraveghează totul şi are grijă ca lucrurile să nu degenereze.” este în profundă contradicţie cu „Un oraş al ţlibertăţii absolute.” Camerele de luat vederi de la magazine, de la benzinării, de la intrarea pe autostradă sunt prezente chiar şi acum în viaţa noastră. E greu de imaginat că un astfel de mecanism de control va lipsi dintr-o societate viitoare.

Dacă aţi avut răbdarea să citiţi textul de mai sus vă rog să-mi lăsaţi un mesaj cu părerea voastră.

Un comentariu la „Primele 3 capitole din Oraşul liber”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.