Avertisment

Aș zice că mă așteptam. Ce m-a surprins un pic a fost celeritatea cu care au rezolvat cazul. Trei luni. Eu aș fi pariat pe începutul anului viitor. E vorba despre ce a hotărât Colegiul Medicilor din Municipiul București în cazul băiatului meu. Au zis cam așa:

Băi… da… a greșit doctoru’, da’ acu’ ce vrei? E și el om. Uite, ca să te simți tu bine îi dăm un avertisment.

Habar n-am ce înseamnă că i-au dat avertisment. Cartonaș galben? La două îi dau roșu? I-au bătut obrazul? Băi, nu mă încălzește cu nimic că i-ați dat voi avertisment. Datoria mea a fost să fac reclamație. De aici încolo e răspunderea voastră. Voi (Colegiul Medicilor) trebuie să decideți cine e medic și cine nu.

Răspunsul Colegiului Medicilor din Municipiul București în cazul băiatului meu

Când am inventat trenul am inventat și accidentele de tren!

mi-a zis cineva din Comisia de disciplină. Așa e, nu zic ba, dar poate ar trebui să facem ceva să limităm accidentele astea. Ce anume? Voi ar trebui să știți.

Totuși e un plus că mi-au dat dreptate. Medicul a greșit. Medlife mi-a spus că nu e nici o problemă. Nu înțeleg nici acum de ce mi-au trimis răspunsul ăla umilitor. La ce se așteptau? Că nu o să fac nimic? Că o să treacă și asta?

Cum mă va despăgubi Medlife nu putea stabili Colegiul Medicilor. Asta va trebui să hotărască instanța. Da, o să mai dureze dar până la urmă voi reuși și acolo. Chiar și fără avocat.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.