The free city

Este versiunea în engleză a romanului meu Orasul liber. Şi cum se apropie Crăciunul am hotărît să vă fac cadou ediţia Kindle. Este disponiblă gratuit aici pînă pe 26 decembrie. O puteţi descărca pînă atunci chiar dacă nu aveţi timp de citit în perioada asta. Nu e musai să aveţi un ebook reader de la Amazon, o puteţi citi pe orice dispozitiv cu ajutorul aplicaţiei Kindle pentru PC, telefon etc. 

Chiar dacă firul acţiunii a rămas în mare acelaşi am făcut cîteva shimbări faţă de versiunea în română. Au apărut unele capitole noi iar altele au fost înlocuite.

Am lucrat cu un editor profesionist (http://www.eloquentedits.com/) de care sunt foarte mulţumit. Începînd de la americanizarea unor cuvinte (gen favor, armored, etc) pînă la discuţii despre sensul unor fraze totul a fost OK. De exemplu pentru propoziţia „Să nă întoarcem la oile noastre” eu aş fi folosit „let’s go back to our sheep” dar editorul mi-a spus că „I’m not familiar with this term” aşa că am reformulat.

Pentru copertă am ales un nou design (realizat de Creative Branch http://www.creativebranch.ro/) care să fie mai apropiat de ce îmi imaginam:

coverfinal3

Pentru fanii facebook am făcut pagina:  https://www.facebook.com/thefreecity/ Nu uitaţi că mă puteţi susţine şi cu un simplu „Like”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.